Cautare

2575 de rezultate pentru "dobrogea grup" (2.66 secunde)
"Daca un partid politic are chiar un singur parlamentar, acel parlamentar va fi considerat un grup parlamentar distinct". ... Ca ne facem noi grup si raman numai doi insi.
Grup Media Sud si Dominus Rei. ... Grup Media Sud si Dominus Rei, cu plecari si sosiri din puncte diferite ale municipiului Constanta.
Tariceanu a anuntat la Camera Deputatilor formarea unui grup de lucru care sa creeze un cadru transparent pentru utilizarea fondurilor publice destinate publicitatii de stat.
Sa ne debarasam de asemenea practici festiviste, ca si de actiuni si "comploturi" de culise, de "aranjamente" de grup (cu "reuniuni" pe la restaurante), , in afara structurilor de partid statutare.
Geoana explica unui grup senatori PSD printre care se afla si Catalin Voicu de ce este o decizie gresita inlaturarea sa din functie. Din cei 27 de senatori prezenti azi la sedinta de grup a PSD, 22 au votat pentru revocarea lui Geoana.
In Senat exista un mandat al UDMR vacant, prin numirea fostului lider de grup intr-o functie la o alta institutie a statului.
Termoelectrica si grupul ceh CEZ au semnat joi un acord pentru constructia unui grup energetic nou la centrala de la Galati, detinuta de compania romaneasca. ... CEZ a castigat in septembrie o licitatie organizata de Termoelectrica pentru constructia unui grup nou de productie a electricitatii la Galati.
595 EURO/ pers./ loc in camera dubla (PROMOTIE VALABILA DOAR IN PERIOADA 04/10 MAI 2015) GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE SUPLIMENT CAMERA SINGLE:
Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie.
Noi suntem facuti sa traim in grup, nu izolati, mai spune neurochirurgul Vlad Ciurea. ... Noi suntem facuti sa traim in grup, nu izolati”, mai spune neurochirurgul Vlad Ciurea. ... - Sa exersam creierul, sa vorbim in grup, sa fim deschisi, sa nu fim interiorizati.
Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a scris pe site-ul sau personal de internet ca este "incantat" ca a fost "insultat" de un grup de studenti, in timpul unei conferinte sustinute, luni, la universitatea Amir Kabir din Teheran.
Premierul urma sa propuna partidelor parlamentare pana miercuri, 24 ianuarie, directiile strategice de actiune pentru elaborarea viitoarei Strategii postaderare a Romaniei, iar textul propriu-zis sa fie elaborat de un grup de lucru pana la sfarsitul lui martie.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a respins solicitarea celor 19 deputati deveniti independenti ca urmare a demisiei din PNL privind constituirea unui nou grup independent.
Conform acestui regulament, reprezentantilor PLD le-a fost respinsa solicitarea privind constituirea unui nou grup independent, intrucat exista deja un grup de deputati independenti.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat. ... Nu a existat ca un grup.
"Cel mai important grup din Parlamentul European a votat impotriva rezolutiei care reafirma valorile europene. Din acest grup fac parte doua forte politice din Romania.
Primul dintre articolele pe care Tõkés le invoca in sprijinul afirmatiilor sale se refera la i"agresarea unui elev de liceu din Cluj de catre un grup apartinand Partidului Noua Dreaptai".
"Ideea este votul uninominal si mi se pare ca este cel putin fatarnicie, daca nu renuntarea la principiul uninominalului, cand te prezinti, intotdeauna, in poze de grup.
Postul de vicepresedinte al Senatului a fost acerb discutat vineri, in cadrul sedintei de grup a PSD de catre senatorii Dan Voiculescu si Miron Mitrea, desi protocolul PSD-PC prevedea expres ca acest post sa fie ocupat de un membru PC.
Asa ca fiecare grup se lupta sa-si traseze teritoriul si sa-si stabileasca raportul de forte cu celelalte. ... "Un grup asmute trei procurori impotriva altui grup, iar acesta raspunde trimitand pe capul rivalilor patru politisti.
google-analytics.com